
OMB Throwback meni – Poseban dodatak novom jelovniku restorana OMB Larder + Lounge
Restoran OMB Larder + Lounge hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade u jesenjoj sezoni predstavlja novi jelovnik, kao i njegov poseban dodatak – OMB Throwback.
Glavni šef kuhinje Željko Jotić je sa svojim timom u okviru OMB Throwback jelovnika kreirao nove varijacije ukusa i osmislio autentičnu verziju jela koja su se 70ih i 80ih služila u Beogradu, a čiji jedinstven način pripreme i prezentacije više nije zastupljen.
Gosti će imati priliku da biraju između 8 jela koja se spremaju od najsvežijih namirnica i sastojaka i imaju karakterističan način serviranja pred posetiocima. Iz tog razloga predviđen je za grupu od minimum 4 ljudi, a rezervacija se mora napraviti najkasnije 6 sati pre dolaska.
Novi jelovnik pažljivo čuva omiljena jela koja ste voleli i dopunjuje ih novim i osveženim idejama koje prave fini balans između modernog i tradicionalnog.
OMB Throwback jelovnik i cene:
- Sporo pečeni ćureći batak sa sokom od pečenja i mlincima na kajmaku
[3500 RSD/kg] - Smuđ u soli sa rižotom od ječma i gulašem od crvenog pasulja
[6000 RSD/кg] - File ,,Velington” sa roštijem od krompira i crvenim vinom
[12000 RSD/kg] - Sporo pečeno prase sa kuvanim kukuruzom i krompirom u kajmaku
[6000 RSD/kg] - Svež file lososa dimljen na bukovom drvetu sa pečenom bundevom, grilovanim povrćem i renom
[9000 RSD/kg] - Pečena pačetina sa crvenim vinom, cveklom i pasuljem
[4500 RSD/kg]