Naša priča

OMB Larder

Odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete tradicionalne srpske kuhinje sa potpuno novim, savremenim pristupom spremanju hrane primenom najsavremenijih kulinarskih tehnika i upotrebom najkvalitetnijih domaćih i sezonskih namirnica, poštujući filozofiju održivog razvoja.

OMB Lounge

Bar je idealno mesto za druženje sa porodicom, prijateljima ili poslovnim saradnicima. Nudi veliki izbor koktela koji se pripremaju od najsvežijih sastojaka. Za lep početak dana, možete uživati u najboljem espresu pravljenom od mešavine najkvalitetnije Java kafe, kao i u najukusnijim kolačima i kroasanima.

Specijaliteti moderne srpske i internacionalne kuhinje se takođe služe u OMB Lounge – u kao alternativa uobičajenom posluženju u hotelskom restoranu. Sa prvim sunčanim danima bašta bara je otvorena za sve goste.

Vinski podrum

Vinski podrum sa privatnim ulazom idealan je za intimnije događaje i proslave. Ljubitelji vina mogu da uživaju u najkvalitetnijim domaćim i internacionalim vinima, kao i da organizuju personalizovane programe.