Бартcелона pop up 147

Бартcелона pop up 147

Бартcелона pop up 147 je novi projekat nastao u saradnji Бартcелона pop up-a i hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade.

U hotelskoj sobi broj 147, svakog meseca u okviru koncepta smenjivaće se izložbe savremene fotografije.

O cemu biste sanjali po oblacnom i hladnom danu, udisuci zagadjen vazduh Beograda?

Možda da se probudite u Monaku u apartmanu sa ogromnim prozorima i terasom koja visi nad gradom i gleda daleko ka Sredozemnom moru . I dok vam pogled luta po beskrajnom horizontu uočavate galeba koji brzo nestaje iz vašeg vidokruga, dotle vaši snovi plove po sivim oblacima kumulusima i stratokumulusima koji se gomilaju nad gradom, zajedno sa usamljenom jedrilicom osećate jak vetar na njenom pramcu i slanu vodu na svojoj koži.

Ili biste radije sanjali da ste na dugim i usamljenim peščanim plažama daleke Floride sa kojih se diže miris kokosovog ulja, negde blizu Sarasote, Clearwatera, Pensacole ili Treasure islands, svakako na toplom moru Meksičkog zaliva igralištu orkana i uragana….ali to neće biti u našim snovima.

Fadil Sarki je rodjen 1951. godine u Jugoslaviji. Veliki zaljubljenik u planine, počeo je da snima pejzaže, kasnije se okrenuo dokumentarnoj i street fotografiji, ali posvećenost pejzažima i prirodi ga nije nikad napustila.

Večiti i neumorni putnik koji je “svio je svoja gnezda” u Beogradu, Monaku, Francuskoj, Grckoj i na mnogobrojnim planinama stvorio je neverovatnu kolekciju fotografija. Ovde ih ima samo devet.

Fotografije su na prodaju.

Hotel je samo izložbeni prostor, za sve informacije i zahteve, molimo Vas da kontaktirate Бартcелона pop up 147:

David Pujado
dp.bartcelona@gmail.com
t. +381 638 006 371
t. +34 605 777 211